Dit is waarom u een krachtige composiet 3D printer nodig heeft!

Kant-en-klare onderdelen gedurende de nacht

Geen beperkingen in productie of ontwerp

Zoek een sterke ROI

Print sterker dan aluminium

Vraag nu een Sample aan!

Overtuig uzelf van de sterkte van 3D geprinte componenten.

Vraag nu een sample aan

Kunnen 3D geprinte onderdelen echt sterker en kosten effectiever zijn dan aluminium?

Waarom u een composiet 3D-printer nodig heeft!

Waarom u een composiet 3D-printer nodig heeft!De Markforged printmaterialen omvatten Onyx, Nylon en Fiber Reinforced Plastics zoals Carbon Fiber, Kevlar en Fiberglass. De grafiek rechts laat zien hoe deze zich verhouden tot aluminium voor sterkte, taaiheid, stijfheid en omgevingsweerstand.

Carbon heeft de hoogste treksterkte, maar de vezel is gescheiden na ongeveer 680 MPa. Kevlar heeft echter een aanzienlijk lagere treksterkte van ongeveer 200 MPa, maar kan zeer sterk rekken. Aluminium 6061-T6 faalt volgens het diagram veel eerder dan de Carbon Fiber. De HSHT Fiberglass is verbazingwekkend krachtig, omdat hij niet alleen hoge belasting kan absorberen, maar ook zonder problemen wordt gebruikt in toepassingen tot 145 ° C.

Maar het gaat er niet alleen om beter, maar ook goedkoper te kunnen printen met behulp van 3D printtechnologie en Fiber Reinforced Plastics. Ondertussen breidt 3D printen zich uit in het rijk van de productie, zowel op het gebied van het vasthouden van werk als op maat gemaakte onderdelen voor eindgebruikers. Dus hoewel de waarde van een printer in het begin niet altijd even verbluffend was, vertelt het een ander verhaal wanneer u de berekeningen nu uitvoert.

Lees meer over toepassingen met kunststof bedrukking met doorlopende vezels!

Welke continue vezel is geschikt voor welke toepassingen? Hoe ontwerp ik correct voor filament 3D printen? Wat zeggen gebruikers en waar kan ik meer informatie vinden? – Dit is de juiste plaats voor u! We zetten wat informatie op een rijtje die u direct naar de juiste antwoorden leidt.

Composite Design Guide

DfAM – Hoe ontwerpt u uw onderdeel het beste voor 3D-printing met composieten? In deze gids krijgt u waardevolle tips voor het ontwerp en de materiaalkeuze.

3D-printing in productie

Deze gratis gids dient als informatiebron voor ingenieurs en aannemers die een 3D-printer willen integreren in hun productieproces.

Primetall Case Study

Individuele armaturen voor een laserlassysteem waren vroeger gemaakt van aluminium en waren zeer zwaar en duur om te produceren.

3D printen en CNC bewerking

De twee productietechno-logieën hebben elk hun eigen voor- en nadelen, en dit artikel identificeert de toepassingen die het best van het ene of het andere profiteren.

Wilt u een demonstratie, heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen?

Neem dan contact met ons op via het formulier hiernaast:

Mark3D Benelux B.V.
Brabantlaan 3D
5216 TV 's-Hertogenbosch


Telefoon: +31 (0)73 3030490
Email: welcome@mark3dbenelux.com

Vul ons beveiligde webformulier hieronder in.

Hartelijk dank! Uw aanvraag is ontvangen.
Er gaat iets mis. Probeer het nog eens, of mail naar info@mark3dbenelux.nl