Ultimaker product overzicht

Ultimaker 3D printers – productoverzicht

Wanneer je genoeg hebt van outsourcing en inefficiënte productie, kunnen onze gebruiksvriendelijke FFF desktop 3D-printers je tijd en geld besparen. Ontdek de 3D-printers van Ultimaker die jouw workflow stroomlijnen en de hoogwaardige resultaten leveren die jij nodig hebt.

Ultimaker S5 Pro Bundle

Industriële productiekracht op jouw desktop!

Deze unieke productieoplossing geeft drukke ingenieurs en ontwerpers de vrijheid om zich de hele dag te kunnen concentreren op hun werk. Pas jouw 3D-printworkflow op kantoor aan met geautomatiseerde materiaalverwerking, luchtfiltratie en vochtigheidsregeling van het filament. De Ultimaker S5 Pro Bundle verhoogt de productiviteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid voor veeleisende toepassingen met uitgebreid materiaalaanbod.

Ultimaker S5 Pro Bundle

Ultimaker S5

Krachtig, betrouwbaar, veelzijdig

Onze vlaggenschip 3D-printers kunnen printen in twee materialen op een grote printplaat. Creëer eenvoudig werkende prototypen, productiegereedschappen en sterke functionele onderdelen, gemaakt van geavanceerde polymeren en composietmaterialen, dankzij geteste en vooraf gedefinieerde printinstellingen. De Ultimaker S5 beschikt ook over geavanceerde actieve kalibratie, filament doorvoersensoren en een intuïtief touchscreen. Dit maakt jouw 3D-printervaring eenvoudiger en gemakkelijker.

Ultimaker S5

Ultimaker S3

Enorme prestaties met een kleine voetafdrukDe Ultimaker S3 levert hoogwaardige, composietklare prestaties in een efficiënt compact formaat. Deze printer bezit onze nieuwste techniek en is zeer gebruiksvriendelijk en krachtig. Ook biedt het de meest kostenefficiënte manier voor marktontwrichtende bedrijven om te starten met intern 3D printen.

Ultimaker S3

Ultimaker 2+ Connect

Print voortaan op de Ultimaker-manierEen perfect geïntegreerde 3D-printworkflow begint hier. De Ultimaker 2+ Connect is een 3D-printer met enkele doorvoer voor eenvoudige toepassingen. De printer heeft netwerkfunctionaliteit en een nieuw touchscreen.

Ultimaker 2+ Connect

Ultimaker PVA Removal Station

Eenvoudige post-processing. Snellere onderdelen

Maak het printen van je complexe ontwerpen sneller en eenvoudiger. De Ultimaker PVA Removal Station lost support materiaal snel en effectief op, behoud zeer hoge kwaliteit van de oppervlakte, vermindert de werktijd en verhoogt de productiviteit.

Ultimaker PVA Removal Station

Wilt u een demonstratie, heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen?

Neem dan contact met ons op via het formulier hiernaast:

Mark3D Benelux B.V.
Brabantlaan 3D
5216 TV 's-Hertogenbosch


Telefoon: +31 (0)73 3030490
Email: welcome@mark3dbenelux.com

Vul ons beveiligde webformulier hieronder in.

Hartelijk dank! Uw aanvraag is ontvangen.
Er gaat iets mis. Probeer het nog eens, of mail naar info@mark3dbenelux.nl