Onyx One & Onyx Pro – De 3D printers van Markforged

Sterk geprinte onderdelen op elke onyx printer, ook wel desktopprinter

Welkom bij de beste, meest toegankelijke desktop 3D printer die speciaal is ontworpen voor het printen van prachtige carbon zwarte onderdelen. Start met de Onyx One en creëer onderdelen voor een breed scala aan toepassingen. Gebruik daarbij onze veelgeprezen onyx gesneden carbon fiber filament.

Stap nu over op de Onyx Pro en ervaar de indrukwekkende sterkte die wordt verkregen door het toevoegen van continuous glasvezels voor sterke composiet onderdelen.

Print Onyx Filament

Onyx bestaat uit Nylon met daarin verweven stukjes Carbon. Hierdoor is het 3,5 maal sterker dan Nylon, met daarbij een uitstekende oppervlakteafwerking.

ONYX in vergelijking tot ABS

233%

Sterker

39%

Stabieler

47%

Hittebestendiger

27%

Stijver

Onyx One

De Onyx One beschikt over één enkele printkop speciaal ontworpen voor de productie van onderdelen met ons onyx gesneden carbon fiber filament.

Onyx Pro – met glasvezel

De Onyx Pro met een tweede printkop speciaal voor continuous fiberglass biedt ook u de mogelijkheid om de originele extreem versterkte composietdelen waar Markforged bekend om staat te kunnen printen..

Productievriendelijk 3D printmanagement

Bij 3D printen speelt de software een even belangrijke rol als de unieke technologie van de printers. Markforged Eiger-software is Krachtig, draait in de browser en heeft een gebruiksvriendelijke interface. Hiermee importeert u uw 3D tekening, bepaal je de juiste printeigenschappen voor de betreffende toepassing en snijdt u de 3D tekening in laagjes om sterke prints te realiseren.

Lees meer over de toepassingen met de Desktop Series!

Hoe ontwerp ik correct voor filament 3D printen? Wat zeggen gebruikers en waar kan ik meer informatie vinden? – Dit is de juiste plaats voor u! We hebben een aantal informatie die u direct naar de bijbehorende antwoorden leidt.

Economics

Als u het heeft over de economische aspecten van 3D-printen, dan moet deze handleiding u helpen bij het berekenen van de ROI van een Markforged 3D-printer.

Toepassingen

In deze gids laten we zien hoe u uw productie kunt aanvullen met 3D geprinte gereedschappen. Hoe kunt u een goede toepassing bepalen? Waar moet u rekening mee houden?

Praktische voorbeelden

U kunt enkele casestudies vinden en hoeveel kosten en tijd u alleen kunt besparen door een hulpmiddel te vervangen.

AM op de productielijn

Dit whitepaper biedt structuur en duidelijkheid in die taak door strategieën en toepassingen te demonstreren voor de integratie van AM-mogelijkheden met een hoge sterkte op de productievloer.

Wilt u een demonstratie, heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen?

Neem dan contact met ons op via het formulier hiernaast:

Mark3D Benelux B.V.
Brabantlaan 3D
5216 TV 's-Hertogenbosch


Telefoon: +31 (0)73 3030490
Email: welcome@mark3dbenelux.com

Vul ons beveiligde webformulier hieronder in.

Hartelijk dank! Uw aanvraag is ontvangen.
Er gaat iets mis. Probeer het nog eens, of mail naar info@mark3dbenelux.nl