De Markforged FX20

The Beast of additive manufacturing!

De FX20 is de grootste, snelste en meest geavanceerde 3D printer die Markforged ooit heeft ontwikkeld. De FX20 is volledig ontworpen met het oog op unieke prestaties en betrouwbaarheid. Hij tilt onze composiettechnologie op grotere schaal naar een hoger niveau en creëert nieuwe mogelijkheden voor nieuwe toepassingen en industrieën. Het systeem kan thermoplasten met een hoge temperatuur en doorlopende koolstofvezels printen en levert met één druk op de knop zeer sterke onderdelen die geschikt zijn voor de ruimtevaart.

Meer informatie

Nog sterkere onderdelen met ULTEMTM 9085 filament

The Beast of additive manufacturing!

De FX20 is gebouwd voor alles van high-performance tools en fixtures tot direct te gebruiken productieonderdelen. Het is de eerste 3D-printer in de Markforged-familie die ULTEM™ 9085 filament versterkt met continuous filament carbon.

Het materiaal wordt vooral gekenmerkt door zijn hoge hitte- en chemische bestendigheid en heeft ook de hoogste trek- en buigsterkte. Bovendien kunnen de conventionele materialen, zoals Onyx, Onyx FR, Onyx ESD, Nylon White en een steunmateriaal voor ULTEM TM 9085 de ULTEM TM Filament Support worden bedrukt.

De “ULTEM™ en 9085 handelsmerken worden gebruikt onder licentie van SABIC, haar filialen of dochterondernemingen.

Vraag nu een Sample aan!

Overtuig uzelf van de sterkte van 3D geprinte componenten.

Vraag nu een sample aan

Grotere en verwarmde installatieruimte voor al uw toepassingen

Een nog grotere en verwarmde bouwruimte garandeert onderdelen van de hoogste kwaliteit. Inclusief een verwarmde bouwkamer die een temperatuur tot 200 °C kan bereiken.
Print met de FX20 tot 8 keer sneller dan de standaard printinstellingen van Markforged’s bestaande composietprinters.

525mm

Breedte Bouwvolume

400mm

Hoogte Bouwvolume

400mm

Diepte Bouwvolume

50μm

Laaghoogte

Touchscreen interface

De Markforged FX20 heeft een ingebouwd touchscreen waarmee u eenvoudig verbinding kunt maken met Ethernet, prints kunt starten en uw 3D-printer kunt beheren.

Leer meer over toepassingen van de Markforged 3D printers!

Hoe ontwerp ik correct voor filament 3D printen? Wat zeggen gebruikers en waar kan ik meer informatie vinden? – Dit is de juiste plaats voor u! We hebben een aantal informatie die u direct naar de bijbehorende antwoorden leidt.

Economics

Als u het heeft over de economische aspecten van 3D-printen, dan moet deze handleiding u helpen bij het berekenen van de ROI van een Markforged 3D-printer.

Toepassingen

In deze gids laten we zien hoe u uw productie kunt aanvullen met 3D geprinte gereedschappen. Hoe kunt u een goede toepassing bepalen? Waar moet u rekening mee houden?

Praktische voorbeelden

U kunt enkele casestudies vinden en hoeveel kosten en tijd u alleen kunt besparen door een hulpmiddel te vervangen.

AM op de productielijn

Dit whitepaper biedt structuur en duidelijkheid in die taak door strategieën en toepassingen te demonstreren voor de integratie van AM-mogelijkheden met een hoge sterkte op de productievloer.

Wilt u een demonstratie, heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen?

Neem dan contact met ons op via het formulier hiernaast:

Mark3D Benelux B.V.
Brabantlaan 3D
5216 TV 's-Hertogenbosch


Telefoon: +31 (0)73 3030490
Email: welcome@mark3dbenelux.com

Vul ons beveiligde webformulier hieronder in.

Hartelijk dank! Uw aanvraag is ontvangen.
Er gaat iets mis. Probeer het nog eens, of mail naar info@mark3dbenelux.nl