Mark Two – De 3D printer van Markforged

Print de sterkste en meest veelzijdige onderdelen met de Mark Two 3D printer!
De Mark Two combineert Markforged’s unieke continuous carbon vezelversterking met de betrouwbaarheid van een Zwitsers uurwerk. Deze printer is geschikt voor iedere toepassing.

Het is de enige 3D printer uit de Desktoplijn die het mogelijk maakt om binnen enkele uren van een CAD-tekening tot een prachting eindresutaat te komen. Bespaar tijd, moeite en ontwerpherhalingen dankzij de mogelijkheid om vezelverstrekte producten te kunnen printen. Gebruik uw onderdelen meteen na de print.

High-Strength Printing

Door uw onderdelen te versterken met composietfiber tijdens het printen, bereikt de Mark Two ongeëvenaarde sterkte, stijfheid en duurzaamheid in zijn 3D print onderdelen.

Reeks materialen

Naast het printen van onyx, print de Mark Two met materialen die geen andere 3D printer kan printen, zoals carbon fiber, fiberglass en Kevlar.

Eenvoudig in gebruik

We hebben onze eigen 3D printsoftware gebouwd die bij de Mark Two wordt meegeleverd. Het printen van onderdelen die flexibel of sterk moeten zijn, gaat erg eenvoudig en zeer intuïtief.

Touchscreen Interface

De Mark Two heeft een ingebouwd touchscreen, waarmee u gemakkelijk verbinding kunt maken met wifi, prints kunt starten en uw printer kunt beheren.

Inclusief EIGER Software

Bij het 3D printen met composietfiber speelt de software van de printers een even grote rol als de unieke technologie. Markforged Eiger-software is Krachtig, draait in de browser en heeft een gebruiksvriendelijke interface. Hiermee importeert u uw tekening en snijdt u deze in laagjes om sterke prints te realiseren.

Lees meer

Precisiedesign

Het Mark Two printbed klikt eenvoudig op zijn plek met een nauwkeurigheid van 10 micron, waardoor u een print kunt pauzeren, het bed kunt verwijderen, onderdelen kunt toevoegen, het bed weer terug kunt plaatsen en vervolgens de print in exact dezelfde positie kunt voortzetten.

Technische eigenschappen

De belangrijkste informatie over de Markforged Mark Two 3D printer in één oogopslag!

Bouwvolume

320 mm x 152 mm x 154 mm*

Basismateriaal (Filament)

Onyx

Composietmaterialen (Filamenten)

Carbon Fiber
Fiberglass
Kevlar
HSHT Fiberglass

Z LAYER resolutie

100 micron

Levering

Mark Two 3D printer en toegang tot de Markforged Eiger-Software
800 cm3 Onyx filament
50 cm3 Carbon filament
50 cm3 Glas Fiber filament
50 cm3 Kevlar filament
50 cm3 HSHT Glas Fiber filament
1 Printbed

*Printen zonder continue filament, met continue filament is de bouwvolume 320 x 132 x 154 mm

Lees meer over de toepassingen met de Desktop Series!

Hoe ontwerp ik correct voor filament 3D printen? Wat zeggen gebruikers en waar kan ik meer informatie vinden? – Dit is de juiste plaats voor u! We hebben een aantal informatie die u direct naar de bijbehorende antwoorden leidt.

Economics

Als u het heeft over de economische aspecten van 3D-printen, dan moet deze handleiding u helpen bij het berekenen van de ROI van een Markforged 3D-printer.

Toepassingen

In deze gids laten we zien hoe u uw productie kunt aanvullen met 3D geprinte gereedschappen. Hoe kunt u een goede toepassing bepalen? Waar moet u rekening mee houden?

Praktische voorbeelden

U kunt enkele casestudies vinden en hoeveel kosten en tijd u alleen kunt besparen door een hulpmiddel te vervangen.

AM op de productielijn

Dit whitepaper biedt structuur en duidelijkheid in die taak door strategieën en toepassingen te demonstreren voor de integratie van AM-mogelijkheden met een hoge sterkte op de productievloer.

Wilt u een demonstratie, heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen?

Neem dan contact met ons op via het formulier hiernaast:

Mark3D Benelux B.V.
Brabantlaan 3D
5216 TV 's-Hertogenbosch


Telefoon: +31 (0)73 3030490
Email: welcome@mark3dbenelux.com

Vul ons beveiligde webformulier hieronder in.

Hartelijk dank! Uw aanvraag is ontvangen.
Er gaat iets mis. Probeer het nog eens, of mail naar info@mark3dbenelux.nl